آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استمعاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از شهروندان خواست هرگونه کم فروشی و یا عرضه نکردن کالا در همه صنوف را به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند
به گزارش تبریز بیدار ، غلامعلی راستی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، گفت: در حال حاضر ۴۸ اتحادیه صنفی مرکز استان مشمول اعلام موجودی اموال و ثبت مشخات مراکز نگهداری کالا در سامانه جامع انبار هستند.
وی افزود: تاکنون بیش از ۹۰ درصد مشخصات انبارها در سطح استان آذربایجان شرقی در این سامانه ثبت شده است.
راستی افزود: هر کالای بدون بارنامه در حال حمل و نقل، مشمول کالای قاچاق بوده و یا عرضه خارج از شبکه محسوب می شود و مبدا و مقصد آن به عنوان محل احتکار کالا مشمول پیگرد قانونی است.
معاون صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی اقلام لوازم خانگی شامل یخچال، یخچال فریزر، ماشین لباسشوئی و تلویزیون تولید داخلی را جزء کالاهای مشمول طرح تشدید مبارزه با احتکار و اختفاء برشمرد.
وی به کلیه تولید کنندگان و عرضه کنندگان تاکید کرد از هرگونه انبار و عدم عرضه محصولات خود به بازار با هدف ایجاد التهاب در بازار به منظور گرانفروشی محصولات، پرهیز کنند.
راستی در پایان با اشاره به اینکه افزایش ۴۰ درصدی قیمت برخی لوازم خانگی خارج از عرف است، تصریح کرد: شهروندان هرگونه کم فروشی و یا عرضه نکردن کالا در همه صنوف را به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند.
منبع: مهر
دیدگاهتان را بنویسید