آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استاشجعی گفت: فعالیت سامانه بارشی در تبریز فقط به صورت باران خواهد بود و تبریزی ها فعلا منتظر برف نباشند.
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی، در گفتگو با تبریزبیدار بااشاره به فعالیت سامانه بارشی در استان و تبریز اظهار داشت: فعالیت این سامانه از دیروز آغاز شده و تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: فعالیت اصلی سامانه بارشی امروز خواهد بود و از فردا به تدریج از استان خارج خواهد شد، این سامانه بارشی در تبریز به صورت باران و در ارتفاعات و مناطق کوهستانی به شکل برف فعالیت می کند، هم اکنون بارش برف در برخی از شهرهای آذربایجان شرقی مانند هریس از صبح امروز شروع شده است.
اشجعی تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته میانه با 12 درجه بالای صفر و چاراویماق با 1 درجه بالای صفر به ترتیب گرم ترین و سرد ترین شهر استان بودند، هوای تبریز نیز در این مدت با کاهش 6 درجه ای روبه رو شده است،
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: دمای فعلی تبریز 5 درجه بالای صفر است، فعالیت سامانه بارشی در تبریز فقط به صورت باران خواهد بود، وضعیت آب و هوایی تبریز در 24 ساعت آینده غالبا ابری، گاهی وزش باد(تا نسبتا شدید) و بارش متناوب باران و مه خواهد بود. از روز شنبه اخطاریه های سازمان هواشناسی استان اعلام شده است بارش برف در ارتفاعات سرد سیر لغزنده بودن جاده ، آب گرفتگی و احتمال وقوع سیلاب، از اخطار های سازمان هواشناسی است که همشهریان عزیز باید جوانب احتیاط را در نظر بگیرند.
دیدگاهتان را بنویسید