آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استصدقی گفت: یکی از مسائل مهم پرداختن به سیستم گرمایشی مدارس است که حدود ۸۵ درصد سیستم گرمایشی مدارس استان استاندارد سازی شده اند و بقیه هم در حال استاندارد سازی است.
به گزارش تبریز بیدار ، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی گفت: یکی از مسائل مهم پرداختن به سیستم گرمایشی مدارس است که حدود ۸۵ درصد سیستم گرمایشی مدارس استان استاندارد سازی شده اند و بقیه هم در حال استاندارد سازی است.
پیام صدقی در گردهمایی مشترک شورای معاونین اداره کل با مدیران و روسای آموزش وپرورش گفت: رسالت اصلی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس استان حل مشکلات غیرآموزشی و عمرانی دستگاه تعلیم و تربیت است که مشارکت های مردمی و خیرین در روان شدن این رسالت موثر است.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خاطرنشان شد: در بیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز نزدیک 86 میلیارد تومان تعهد شد که تا کنون نزدیک 80 درصد این تعهدها اجرایی شده است.
وی از برگزاری جشنواره بیست و یکم در اواخر خرداد ماه 1398 خبر داد و افزود: در سال 97 رشد قابل توجهی در اعتبارات عمرانی داشته ایم که در سطح ملی این افزایش 25 درصدی بوده است.
صدقی اعتبارات استانی و ملی سال 97 را 130 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: 85 درصد این اعتبارات به شکل اوراق قرضه اسلامی بوده که بیشترین تمرکز ما بر تکمیل پروژه های نیمه تمام است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان گفت: در حوزه مدارس روستایی 30 درصد کمک خیرین و در مدارس شهری 50 درصد کمک خیرین را نیاز داریم که بقیه مراحل توسط اداره کل نوسازی انجام پذیرد.
صدقی ادامه داد: یکی از مسائل مهم پرداختن به سیستم گرمایشی مدارس و استاندارد سازی آن است که حدود ۸۵ درصد سیستم گرمایشی مدارس استاندارد سازی شده اند و بقیه هم در حال استاندارد سازی است.
مدیرکل نوسازی استان در پایان تاکید کرد: همه ی معاملات بایستی از طریق سامانه ستاد صورت گیرد تا چالش در مراحل بعدی ایجاد نشود.
دیدگاهتان را بنویسید