جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بودجه ۹۸ باهم به کل کل فوتبالی پرداختند.
به گزارش تبریز بیدار ، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی به بررسی جزئیات لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور ادامه دادند.
بندالحاقی ۱- وزارت ورزش و جوانان را مکلف میکند با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان خصوصیسازی حداکثر تا پایان شهریور ماه ۱۳۹۸، دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را به بخش خصوصی واگذار کند.
نادر قاضیپور نماینده ارومیه ، در جریان بررسی این بند گفت: استقلال و پرسپولیس دارای طرفداران بسیاری هستند اما طرفدارانشان به طرفداران تراکتور نمیرسد.
حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در پاسخ به قاضیپور گفت: ضمن احترام به آقای قاضیپور و مردم تبریز فعلا سپاهان قهرمان است.
در ادامه حسن کامران نماینده مردم اصفهان گفت مثل این که در دولت لپ سرخی زیاد است.
دیدگاهتان را بنویسید