جمعه / ۱۵ آبان / ۱۴۰۵ Friday / 6 November / 2026
×

موکب شهدای آذربایجان شرقی برای خدمت‌رسانی به هموطنان سیل‌زده عصر روز سه‌شنبه با بدرقه مسئولان استانی عازم شهرستان سیروان از توابع استان ایلام شد.

  • فروردین 21, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، علیار راستگو معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اعزام موکب اربعین گفت: موکب شهدا با حضور ۲۵ نفر با یک دستگاه اتوبوس عازم ایلام شد و قرار است از روز پنجشنبه به مدت یک ماه روزانه 9 هزار وعده غذایی در بین سیل‌زدگان این منطقه توزیع کند.

    وی افزود: یک گروه هم برای ارزیابی نیازمندی‌های خدمات برق‌رسانی عازم این منطقه شده است.

    معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: هماهنگی‌های لازم برای اعزام دیگر موکب‌های آذربایجان شرقی به استان ایلام به منظور خدمات رسانی در این منطقه انجام شده است.

    راستگو خاطرنشان کرد: در راستای کمک به مناطق سیل‌زده برای هر استان حادثه‌دیده استان‌هایی به‌عنوان معین انتخاب‌شده‌اند و بر اساس ابلاغیه‌های ارسالی، استان آذربایجان‌شرقی نیز به‌عنوان استان معین انتخاب‌شده است.

    وی اضافه کرد: به دنبال ابلاغیه‌های صادره از مرکز، استان‌های آذربایجان‌شرقی و غربی به‌عنوان معین استان ایلام انتخاب‌شده‌اند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *