آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استصفایی از پيشرفت بيش از ۸۰ درصدی پروژه توسعه ترمينال و بهره برداری از آن در آينده نزديک خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار مصطفی صفایی مديرکل فرودگاههای استان آذربايجان شرقی در خصوص پیشرفت 80 درصدی پروژه توسعه فردگاه تبریز اظهار داشت: عملیات اجرایی این پروژه در آخرین روزهای سال ۹۶ آغاز شد و طی آن ترمینال سه فرودگاه تبریز با هزینه ای بالغ بر۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به مساحت ۸۰۰ متر مربع توسعه می یابد.
وی افزود: تهیه و اجرای سقف کاذب زیپ تک به متراژ ۸۵۰ مترمربع، تهیه و نصب سازه فضا کار به متراژ ۸۵۰ مترمربع، اتمام اسکلت کل پروژه به وزن تقریبی ۲۶۰ تن، تهیه و نصب سرامیک کف به متراژ ۷۵۰ مترمربع، اجرای نمای کامپوزیت پروژه به متراژ ۱۰۰۰ مترمربع و اجرای نمای داخلی به صورت خشکه چینی از مهمترین اقدامات انجام شده در هفته های اخیر در این پروژه هستند.
دیدگاهتان را بنویسید