مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی گفت: تعداد ۱۳۰۰ قطعه ماهی خاویاری(۶۰۰ قطعه فیل ماهی و ۷۰۰ قطعه سیبری) در مزارع دارای مجوز شهرستان جلفا رهاسازی شد.
به گزارش تبریز بیدار ،قاسم جعفروند در این خصوص گفت: هدف از پرورش ماهیان خاویاری در استان استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و بالفعل کردن آن و تولید گونه جدید آبزی پروری و حفظ ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری در استان های غیرساحلی است و افزایش نوع گوشت گونه جدید، اشتغال، تولید و ارز آوری از دیگر اهداف و مزایای اقتصادی پرورش ماهیان خاویاری در استان محسوب می شود.
وی ادامه داد: از سال ۹۳ تا کنون پرورش ماهی خاویاری در استان آغاز شده و هم اکنون در پنج مزرعه پرورشی بصورت پایلوت در شهرستان های مرند، سراب و جلفا این موجود زنده پر ارزش و اقتصادی نگهداری می شود.
جعفروند گفت: طبق بررسی های کارشناسی نتایج مناسب و قابل قبولی را از نحوه رشد و پرورش ماهی خاویاری در استان شاهد هستیم و تا رسیدن به نتیجه نهایی و استحصال خاویار قدم های پایانی را طی میکنیم.
وی با بیان اینکه هم اکنون دانش و تجربه کافی در خصوص پرورش ماهیان خاویاری در استان وجود دارد و زمینه های مناسب برای سرمایه گذاری احساس می شود، اعلام کرد: از علاقهمندان جهت سرمایه گذاری در این رشته حمایت می شود.
شهرستان جلفا به جهت همجواری با رودخانه ارس یکی از شهرستان های مستعد پرورش ماهی در استان محسوب می شود و پرورش ماهی خاویاری هم از این شهرستان شروع شده است.
دیدگاهتان را بنویسید