آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استروابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی با رد هر گونه مصاحبه در خصوص اظهار نظر پیرامون آن، اخبار درج شده در رسانه ها از زبان آنها را تکذیب کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، بدنبال موضوع احتکار برنج در مراغه که برخی رسانه ها مدعی شدند پای یک فعال اقتصادی در میان است، این روزها اخبار و مصاحبه های متعددی از ناحیه برخی مسئولین مخابره شد.
بدنبال این موضوع روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی در پاسخ به خبر تبریزبیدار در خصوص اظهارات روابط عمومی این اداره کل، اظهار داشت: اخبار مرتبط با هر گونه مصاحبه با رسانه ها و اظهار نظر در این خصوص تکذیب می شود.
در این تکذیبیه آمده که اخبار و مصاحبه هایی که در مورد خبر احتکار برنج به روابط عمومی تعزیرات حکومتی استان نسبت داده شده، از ناحیه خود رسانه ها بوده و این اداره کل تاکنون هیچ اظهار نظری در آن مورد نداشته است.
دیدگاهتان را بنویسید