جمعه / ۱۵ آبان / ۱۴۰۵ Friday / 6 November / 2026
×

فرماندار تبریز گفت: در جریانات دیروز در تبریز خسارت آنچنانی به سطح شهر وارد نشد و فضای شهر را به حالت عادی برگرشته است.

  • آبان 26, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، بهروز مهدوی در خصوص تجمعات در سطح شهر در اعتراض به گرانی بنزین گفت: برخی فرصت‌طلبان با استفاده از احساسات مردمی قصد تغییر فضای اعتراضی را داشتند.

    وی با تاکید بر اینکه  برهم زدن امنیت جامعه جرم است، افزود: در جریانات دیروز در تبریز خسارت آنچنانی به سطح شهر وارد نشد فقط آسیب جرئی به برخی پمپ‌بنزین‌ها و شیشه‌های مغازه وارد شده است که شهرداری تبریز صبح امروز وارد عمل شده و فضای شهر را به حالت عادی برگشته است.

    فرماندار تبریز با تکذیب هرگونه آسیب‌دیدگی و یا حتی فوت افراد در جریانات دیروز در تبریز گفت:  تیراندازی‌هایی هم که در این اماکن شده است فقط برای متفرق کردن و تیرهوایی بوده و هیچ کس هدف گلوله قرار نگرفته است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *