جمعه / ۱۵ آبان / ۱۴۰۵ Friday / 6 November / 2026
×

شهین باهر از افتتاح فاز نهایی خط یک مترو تبریز در بیست و چهارم بهمن ماه به مناسبت چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی خبر داد.

  • بهمن 23, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، ایرج شهین باهر از افتتاح فاز نهایی خط یک مترو تبریز در بیست و چهارم بهمن ماه به مناسبت چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی خبر داد.‌

    باهر اظهار کرد: روز پنجشنبه فاز نهایی خط یک مترو تبریز که قابلیت جا به جایی مسافران از ایستگاه میدان کهن (سه راه امین) تا ایستگاه لاله و مسیر برعکس را فراهم می‌سازد، مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

    وی اضافه کرد: ایستگاه میدان کهن که در سه راه امین تبریز واقع شده است، سال‌ها است که موجب انسداد این مسیر شده بود و با بهره برداری از این ایستگاه خیابان محققی بازگشایی می‌شود.

    به گفته شهین باهر، در ۲ سال اخیر برای پروژه قطار شهری تبریز ۱۳ هزار میلیارد ریال از طرف شهرداری تبریز هزینه شده است و با بهره برداری از قطار شهری، یکی از آرزوهای دیرین شهروندان تبریزی در خصوص توسعه حمل و نقل عمومی تحقق می‌یابد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *