آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استشهین باهر تاکید کرد: شهرداران و مدیران شهرداری نمی توانند در بحث های تبلیغاتی در زمان اداری و با استفاده از اموال اداری دخالت داشته باشند.
ایرج شهین باهر شهردار کلانشهر تبریز در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص فعالیت های انتخاباتی کارکنان شهرداری اظهار داشت: همانگونه که در قانون برای ما تکلیف شده، شهرداران و مدیران شهرداری نمی توانند در بحث های تبلیغاتی در زمان اداری و با استفاده از اموال اداری، دخالت داشته باشند.
وی در ادامه گفت: در جلسات مکرر نیز به مدیران تذکر داده ایم ولی مدیران و کارکنان شهرداری در زمان غیر اداری و بدون استفاده از اموال دولتی می توانند افکار خود را پیش ببرند.
کسی باور نکرده بارندگی های اخیر بحران بوده
شهین باهر یاد آور شد: ملاک عمل شهرداری مشارکت حداکثری مردم و تشویق به حضور مردم در انتخابات است نه تبلیغ فرد و افراد خاص، تمامی افراد تایید صلاحیت شده عزیر ما هستند و مردم هر کس را صلاح بداند ما تابع هستیم و کار خواهیم کرد.
وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تبریزبیدار در مورد گلایه ها از عملکرد شهرداری در بارندگی های اخیر گفت: بارش 40 سانتی برف در شرق تبریز و کاهش 15 درجه ای دما در 30 سال اخیر بی سابقه بود و این بحرانی بیش نبود.
شهردار تبریز افزود: انتظار داشتیم همه نهاد ها و سازمان ها و مردم به شهرداری کمک کنند، شهرداری و عوامل شهرداری و کارگران دست تنها ماندند و 3 شبانه روز پای کار بودیم.
شهین باهر خاطر نشان کرد: در مدیریت بحران شاید رضات مندی را جلب نکردیم چون تا امروز برای کسی محقق نشده که این حجم از بارندگی یک بحران بود.
دیدگاهتان را بنویسید