جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح امام جمعه تبریز گفت: دشمنان و شبکه های معاند به بهانه ویروس کرونا تبلیغات راه انداختند تا مردم در انتخابات شرکت نکنند، مشخص است که دشمنان عصبی هستند.
به گزارش تبریز بیدار ،حجت الاسلام سیدمحمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همزمان با روز ملی جشن بزرگ یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور در مجسد رادمردان منطقه طالقانی تبریز پس از رای دادن گفت: در کار خیر باید سرعت داشت و رای اولی ها حتما بیایند و در سرنوشت خود و کشورشان سهیم باشند تا مجلس قوی و قدرتمند داشته باشیم.
امام جمعه تبریز یادآور شد: صهیونسیم بین الملل تلاش می کند حضور مردم در انتخابات را کمرنگ نشان بدهند، دشمنان و شبکه های معاند به بهانه ویروس کرونا تبلیغات راه انداختند تا مردم در انتخابات شرکت نکنند، مشخص است که دشمنان عصبی هستند.
وی در پایان به اهمیت حضور در انتخابات اشاره کرد و عنوان کرد: کشورمان باید قوی باشد مجلس قوی دو رکن دارد؛ حضور پرشور در انتخابات و انتخاب اصلح.
حجت الاسلام آل هاشم تاکید کرد: کسانی را انتخاب کنید که پایبند به آرمان های امام(ره)، و دارای روحیه ایستادگی و مقاومت داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید