جمعه / ۱۵ آبان / ۱۴۰۵ Friday / 6 November / 2026
×

مدیرکل کمیته امداد استان آذربایجان شرقی از جذب 3500 خانواده پشت نوبتی به امداد برای مقابله با کرونا و کاهش بخشی از فشار اقتصادی طبقات محروم جامعه خبر داد.

  • اسفند 27, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، محمد کلامی با اشاره به اقدامات کمیته امداد استان آذربایجان شرقی در مبارزه با کرونا اظهار داشت:  بعد از شیوع این بیماری ویروسی و متضرر شدن برخی کسب و کارها، طی هفته گذشته 3500 خانواده پشت نوبتی را جذب امداد کردیم تا بخشی از فشار اقتصادی طبقات محروم جامعه را کاهش دهیم.

    وی با بیان اینکه تاکنون هیچ مددجویی در استان مبتلا به کرونا نشده افزود: برای کنترل این بیماری بین جامعه مددجویی استان، 140 میلیارد ریال اعتبار جذب و به حساب مددجویان در معرض خطر واریز شده است.

    مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی ضمن تاکید بر حمایت این نهاد از مدافعین سلامت گفت: خط تولید ماسک و لباس های بیمارستانی توسط مراکز نیکوکاری شهیدان دادی و باسمنج راه اندازی شده است.

    وی ادامه داد: 30 هزار ماسک به ارزش 300 میلیون تومان نیز خریداری شده و در مناطق حاشیه نشین تبریز توزیع شده است.

    کلامی ضمن اشاره به افزایش اعتماد عمومی به کمیته امداد، خاطر نشان کرد: در جنگ تحمیلی اقتصادی قرار داریم و با شیوع کرونا نیز شرایط معیشتی عده ای دچار مشکل شده است و کمیته امداد تا ریشه کنی کامل این بیماری در کنار مردم خواهد ماند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *