سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

قائم مقام کمیته امداد آذربایجان شرقی به تشریح خدمات این نهاد در حوزه مسکن مددجویی در سال ۹۸ پرداخت.

  • اردیبهشت 8, 1399
  • به گزارش تبریز بیدار ، غلامعلی ملامهدی با بیان اینکه تامین مسکن مددجویان از برنامه های محوری کمیته امداد در سال ۹۸ بود، افزود: در ۱۲ ماهه سال گذشته ۲۲۷ واحد مسکن شهری برای مددجویان آذربایجان شرقی خرید یا احداث شد.

    قائم مقام کمیته امداد آذربایجان شرقی همچنین به احداث مساکن مددجویی در روستاها اشاره کرده و گفت: سال ۹۸ با کمک های مردم و خیران، ۶۱۹  واحد مسکن روستایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان احداث گردید که شاهد رشد ۳۳ درصد نسبت به سال ۹۷ بودیم.

    وی خاطر نشان کرد: در مجموع با خرید یا احداث ۸۴۶ مسکن مددجویی شهری و روستایی، بطور متوسط روزانه بیش از ۲ واحد مسکن در ۱۲ ماهه سال ۹۸ در مناطق شهری و روستایی استان برای مدجویان تحت حمایت کمیته امداد تامین شده است.

    ملامهدی ادامه داد: سال گذشته همچنین ۲۱۵۰ واحد مسکن مددجویی در مناطق شهری و روستایی استان تعمیر شده است که بطور متوسط روزانه ۶ واحد را شامل می شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *