چهارشنبه / ۶ آبان / ۱۴۰۵ Wednesday / 28 October / 2026
×
برای جلوگیری از ابتلا به کرونا؛

سالمندان مشاوره تلفنی دریافت می‌کنند

رئیس اداره سالمندان وزارت بهداشت گفت: با شیوع کرونا برای جلوگیری از تردد سالمندان در سطح شهر گروهی از پزشکان به این گروه مشاوره پزشکی ارائه می‌کنند.

  • خرداد 2, 1399
  • به گزارش تبریز بیدار ، رئیس اداره سالمندان وزارت بهداشت  با اشاره به وضعیت  سالمندان در شرایط شیوع بیماری کرونا در کشور، اظهار کرد: سالمندان یکی از گروه های پرخطر در شرایط شیوع بیماری کرونا در دنیا و حتی  کشورمان محسوب می شوند به همین دلیل این گروه سنی باید بیشتر از سایر افراد مسائل بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

    وی افزود: سالمندان در شرایط شیوع بیماری کرونا باید  تا حد امکان از منزل خارج نشوند و از ترددهای غیر ضروری در بافت شهری بپرهیزند؛ زیرا  عوارض بیماری کرونا در سالمندان شدیدتر از  سایر گروه های سنی است.

    شتی ادامه داد: لیستی از کارشناسان  و پزشکان فعال در حوزه سالمندان تهیه و در تمام مراکز جامع خدمات سلامت، خانه های بهداشت و فضای مجازی منتشر شده است تا خانواده ها بتوانند در صورت نیاز مسائل مربوط به سالمندان خودر ا با آن‌ها به صورت تلفنی در میان بگذارند. مردم می‌توانند مشکلات پزشکی سالمندان خود را از این طریق با پزشکان در میان بگذارند تا از تردد افراد پر خطر و سالمند در سطح شهر جلوگیری شود.

    رئیس اداره سالمندان وزارت بهداشت تاکید کرد: هنگامی که مشکلی از نظر پزشکی برای فرد سالمند ایجاد شود اگر به صورت تلفنی و گرفتن مشاوره با کارشناسان مربوطه  رفع نشد خانواده می تواند بیمار  سالمند خود را با رعایت نکات بهداشتی مانند پوشیدن دستکش و ماسک نزد پزشک متخصص ببرند.

    وی ادامه داد: محتوای آموزشی توسط کمیته های تخصصی وزارت بهداشت تهیه و در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد تا خانواده ها بتوانند از سالمند خود در منزل مراقبت کنند. این کار باعث می‌شود تا از خروج غیر ضروری افراد سالمند از خانه تا حد امکان جلوگیری شود و خطر ابتلا به بیماری کرونا در بین افراد سالمند را کاهش پیدا کند.

    منبع: باشگاه خبرنگاران

    نوشته های مشابه
    ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
    پیگیری تبریزبیدار از معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛

    ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟

    کربلای زمان و زینبی وار در سنگر درمان / افتخار همسر شهید و داغ یک پرستار
    روایت ایستگاه پرستاری در ایام حمله دشمن آمریکایی - صهیونی به تبریز در گفتگو با تبریزبیدار؛

    کربلای زمان و زینبی وار در سنگر درمان / افتخار همسر شهید و داغ یک پرستار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *