پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

وزیر نفت در حاشیه مراسم امضای ۱۳ قرارداد پژوهشی با دانشگاه‌های کشور شایعات افزایش قیمت گازوییل را تکذیب کرد.

  • شهریور 31, 1399
  • به گزارش تبریز بیدار ،بیژن زنگنه در حاشیه مراسم امضای ۱۳ قرارداد پژوهشی با دانشگاه‌های کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۳ قرارد با مراکز پژوهشی و دانشگاهی به ارزش ۱۵۰۰ میلیارد تومان به امضا رسید که ۵۰ درصد میادین نفتی را پوشش خواهد داد و در اجرای این طرح صدها دانشجو و استاد دانشگاهی فعالیت دارند.

    وزیر نفت تصریح کرد: ظرفیت دانشگاهی در زمینه نفت توسعه مناسبی داشته و در این مسیر بازیافت میادین نفتی به دانشگاه‌ها سپرده شد و پیوند خوبی میان وزارت نفت و دانشگاه شکل گرفته است.

    وی افزایش قیمت گازوئیل را تکذیب کرد و گفت: برای صدمین بار عرض خواهم کرد که قیمت گازوئیل افزایش پیدا نخواهد کرد.

    وزیر نفت ادامه داد: صندوق فناوری کار خود را آغاز خواهد کرد و از مراکز استارت آپی و دانش بنیان نیز حمایت خواهد شد.

    زنگنه بیان کرد: در بخش پایین دستی به خوبی بالا دست رشد نکردیم و باید با تلاش بیشتر به پیشرفت‌های فنی بالاتری نائل شویم.

    وی ادامه داد: از لحاظ تامین گاز مشکلی وحود ندارد، کمبود گاز در سیستان و بلوچستان به دلیل مشکلات در توزیع است و دستور پیگیری آن را دادیم.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *