تولید ۳ هزار تُن وَش پنبه در آذربایجانشرقی
دستگیری سارق طلاجات بانوی سالخورده در تبریز
دستگیری سارقان خودرو و داخل خودرو در تبریز
قرار بود با هم شهید شویم / قول دادی برگردی اما با تابوت آمدی / قصه دلدادگی شهید ابوالفضل اسکندری
کشف ۱۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز و دستگیری ۳۶ نفر در آذرشهر
انتقال زندان تبریز با استفاده از ظرفیت مولدسازی تسریع میشود
مرگومیر ناشی از سوختگی در آذربایجانشرقی ۳۳ درصد افزایش یافت
کاهش ۵۶ درصدی سنزدگی گندم آذربایجانشرقی در سال ۱۴۰۵عضو سابق شورای شهر تبریز گفت: ما در شورای چهارم ده ها بازدید داشتیم. آقای نجفی شهردار بود و می گفت شما آمدید دیدید که ما چکار می کردیم و دیگر حرفی باقی نمی ماند! ولی در حالی که بازدید اصلا نظارت نیست.
به گزارش تبریز بیدار ، محمدحسین جعفری عضو شورای چهارم شهر تبریز در بخشی از گفتگوی مشروح خود با این سایت خبری در خصوص حلقه مفقوده نظارت در مدیریت شهری می گوید: شورای شهر به لحاظ این که منتخب مردم است، از این امتیاز برخوردار است که حتی سازمان های دولتی را هم به چالش بکشد و نظارت بکند و مجبورش کند که به سوالات مردم پاسخگو باشد. اما متاسفانه شورای شهر حتی در نظارت بر شهرداری لنگ می زند!
وی می افزاید: کسانی که چند دوره پیاپی در شورا بوده اند، بگویند آیا یک گزارش نظارت تا به حال آورده اند که در شورا مصوب شده و مورد پیگیری قرارداده شده و رفع شده باشد؟ باید از آقای دبیری که در شورای چهارم و پنجم و دو سال هم در شورای سوم رئیس بودند بپرسیم که در این دوران چند گزارش از کمیسیون نظارت شما آمده است که مطرح کرده اید و از شورا مصوب گرفته اید و مجدداد پیگیر آن شده اید؟
جعفری خاطر نشان کرد: ما در شورای چهارم ده ها بازدید داشتیم. آقای نجفی شهردار بود و می گفت شما آمدید دیدید که ما چکار می کردیم و دیگر حرفی باقی نمی ماند! ولی در حالی که بازدید اصلا نظارت نیست. نظارت یعنی بررسی دقیق قرارداد، میزان پیشرفت پروژه و تمامی پرونده هایی که باید در اختیار کمیسیون نظارت قرار بگیرد و بگویند ما می خواهیم این پروژه را از ابعاد مختلف بررسی کنیم. آنوقت است که نظارت معنادار خواهد شد. الان نظارت یک حلقه مفقوده است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید