جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح حسرت یکهتازی سه رقمی برای قرمزها؛
پرسپولیس، رکورددار صدرنشینی دهه نود (جدول)
پرسپولیس با 98 هفته صدرنشینی در دهه 1390 بالاتر از استقلال و سپاهان قرار گرفت.
به گزارش تبریز بیدار ، لیگ برتر فوتبال کشور در دهه 1390 با صدرنشینی سپاهان آغاز شد و با یکه تازی استقلال به پایان رسید و تراکتور در لیگ چهاردهم بیشترین هفته صدرنشینی را تجربه کرد.
سرخپوشان تا پای سکوی قهرمانی رفتند اما بالای سکو نه!
سرخپوشان فوتبال آذربایجان که این روزها اصلا حال و روز خوشی ندارد از لیگ یازدهم تا بیست و یکم مجموعا 18 هفته صدرنشین بودند، تیمی که تا پای قهرمانی رفته اما هیچ گاه جام را به تبریز نیاورده است.
تراکتور یک هفته در لیگ دوازدهم، 2 هفته در لیگ سیزدهم، 12 هفته در لیگ جهاردهم و 3 هفته در لیگ شانزدهم صدرنشین بود.

مورد جالب این آمار به لیگ چهاردهم برمیگردد؛ جایی که تراکتور و نفت تهران بیشترین هفته صدرنشینی را تجربه کردند اما در نهایت این سپاهان بود که گوی سبقت را ربود و قهرمان شد تا جمعه سیاه فوتبال آذربایجان رقم بخورد.
در دهه 1390، شانزده تیم موفق شدند صدرنشین باشند و در مجموع پرسپولیس 98 هفته، استقلال 74 هفته، سپاهان 38 هفته و تراکتور و شهرخودرو 18 هفته صدرنشین بودند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید