جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح دروازهبان بومی تیم فوتبال ماشینسازی معتقد است که او و خیلی از همتیمیهای جوانش فوتبال را مدیون این تیم هستند.
عرفان اکرمی در گفتوگو با تبریزبیدار، در خصوص نتایج ضعیف ماشینسازی در فصل گذشته و سومدیریتهایی که در این تیم رخ داد، اظهار داشت: فصل گذشته برای ماشینسازی تبریز بدترین روزهای فوتبالی این تیم در تاریخ فوتبال تبریز و آذربایجان بود که شاهد تمامی اتفاقات عجیب و غریب نظیر عدم پرداخت پول اتوبوس، نبود لباس و آب معدنی و… در این تیم بودیم.
وی ادامه داد: از اواسط نیم فصل اول لیگ کادرفنی تیم تغییر کرد و علی ابراهیمیان و دستیارانش هدایت تیم را برعهده گرفتند. بعد از حضور ابراهیمیان در تیم به لحاظ فنی و سبک بازی، شرایط بهتری را تجربه کردیم اما نبود بازیکن، مصدومیت و محرومیتهای برخی از بازیکنان باعث شد تا دست و بال کادرفنی کاملا بسته شود.
دروازهبان ماشینسازی که به اردوی تیم ملی امید نیز دعوت شد، مطرح کرد: پنجره بسته نقلوانتقالاتی باعث شد تا خیلی از بازیکنان بومی و کم سن و سال تبریزی خود را به فوتبال ایران معرفی کنند. در این شرایط، 6 بازیکن از تیم نیز به اردوی تیم ملی امید دعوت شدند و خیلی خوشحالم که من نیز در اردوی تیم ملی حضور داشتم.
اکرمی در پایان صحبتهایش در رابطه با آینده فوتبالی خود، خاطرنشان کرد: از 3 یا 4 تیم لیگ دسته یکی و لیگ دسته 2 پیشنهاد دارم و در حال حاضر نیز تمرینات انفرادی خود را انجام میدهم. سعی میکنم بهترین انتخاب را داشته باشم تا شرایط بازی برایم مهیا شود.
نگارنده: محمد فرجی
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید