یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهبا برگزاری مراسمی در شرکت ایران خودرو تبریز، خط تولید خودروی سواری سمند به صورت رسمی در کشور متوقف شد .
به گزارش تبریز بیدار، ایران خودرو تبریز از این پس قرار است به جای سمند، خودرو سورن تولید و به بازار عرضه کند.
خطیبی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در این مراسم گفت: ایران خودرو تبریز قادر است روزانه ۴۰۰ دستگاه سورن تولید و عرضه کند.
رضوی خرم استاندار آذربایجان شرقی هم در مراسم آغاز تولید سورن، تکمیل زنجیره تولید خودرو را مهمترین خواسته مردم این استان بیان کرد و از مدیرعامل شرکت ایران خودرو خواست علاوه بر سورن، خودرو دنا نیز در تبریز تولید شود.
اصغر خوش فهم مدیرعامل ایران خودرو تبریز نیز گفت: ظرفیت تولید سالانه این سایت ۱۳۰۰۰۰ دستگاه خودرو است که به صورت به صورت میانگین با در نظر گرفتن فعالیت در سه شیفت، روزانه ۴۸۰ دستگاه در این سایت تولید می شود.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید