مدیر درمان تامین اجتماعی استان در پاسخ به خبرنگاران؛

آخرین روند احداث بیمارستان جدید تبریز / هزینه هر بیمار کرونایی ۶۷ میلیون ریال

مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: احداث بیمارستان جدید که تقریبا ۱۶ سال است به تعویق افتاده است را در دست اقدام داریم.

به گزارش تبریزبیدار، سید حسن سیدی امروز در نشست خبری ضمن تبریک ایام الله مبارک فجر، در خصوص توسعه های کیفی و کمی در حوزه خدمات و درمان گفت: سال گذشته در کل کشور ۴۳۷ میلیون ویزیت سرپایی و‌ بستری در مراکز درمان داشتیم که ۲۸ درصد آن به صورت مستقیم و ۷۲ درصد در بخش درمان غیرمستقیم انجام گرفته بود.

هزینه هر بیمار کرونایی ۶۷ میلیون ریال

وی افزود: ۲۹۶ هزار بیمار کرونایی در سطح‌کشور از مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی استفاده کرده اند که هزینه هر بیمار کرونایی بالغ بر ۶۷ میلیون ریال برای هر پرونده بود.

مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: از اقدامات سال گذشته همچنین می توان به ارتقای شیفت در ۱۰ مرکز درمانی، ارتقای ۴ درمانگاه از تخصصی به پلی کلینیک، ارتقای ۳ درمانگاه از عمومی به تخصصی، راه اندازی ۱۷۰ مرکز و کلینیک دیابت و فشار خون، مجوز راه اندازی ۵۵۰ تخت بیمارستانی که ۳۲۳ تا از آن راه اندازی شده است، مجوز ساخت ۶۱ مرکز درمانی سرپایی در مناطق کمتر برخوردار و‌ محروم، برنامه ریزی برای خرید ۱۹ رقم تجهیزات پزشکی پیشرفته مثل سی تی اسکن و ام آر آی، برنامه ریزی خرید ۴۶ دستگاه آمبولانس و ۳۶ دستگاه اکسیژن ساز و مخزن اکسیژن، کمک به باروری زوجین نابارور به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان در هزینه پرونده و ۱۵۰ میلیارد تومان در زمینه دارو که بالغ بر ۲۰۰۰۰ پرونده در این زمینه تشکیل شده است، خدمات تخصصی برای بیماران اوتیسم حتی در مراکز خدمات درمانی غیر دولتی، لوازم پزشکی و آندو پروتز رایگان تا سقف قیمت برای بیمه شدگان در سایت وزارت بهداشت، تهیه ۲۳۴ قلم دارو برای بیماران خاص که در مجموع بالای ۷ میلیون بسته برای ۲۵۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ اهدا شد که ۲۹ هزار میلیارد ریال برای این کار هزینه شده بود اشاره کرد.

تشکیل صندوق بیماران خاص 

وی همچنین تاکید کرد: در سازمان تامین اجتماعی، صندوق بیماران خاص تشکیل یافته ولی سازمان، تعرفه دولتی بیماران تالاسمی، دیالیزی و هموفیلی در بخش بستری و سرپایی را پرداخت کرد که ۹۰ درصد دیالیز برای آنها رایگان است.

سیدی خاطرنشان کرد: در شهر تبریز ۲ بیمارستان ۳۹۸ تخته فعال داریم که بیمارستان عالی نسب و ۲۹بهمن هستند و ۱۵ درمانگاه داریم که ۳ مورد آنها در تبریز است و ۹ مورد در مرند، مراغه، میانه، آذرشهر، اهر، بناب، جلفا، سراب و شبستر است و ۳ درمانگاه تک شیفته در عجب شیر، ملکان و هشترود است.

مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی استان اظهار داشت: در ۹ ماهه ۱۴۰۱، مبلغ ۱۴۰۶ میلیارد تومان هزینه کرده ایم که ۸۳۵ میلیارد تومان آن مربوط به هزینه درمان طرف های قرارداد است و‌بودجه سال ۱۴۰۱ هم ۲۸۷۹ میلیارد تومان است که ۱۶۵۰ میلیارد تومان آن مربوط به هزینه مراکز طرف قرارداد است. در بخش درمان مستقیم، ارتقای کیفیت خدمات و ارتقای هتلینگ بیمارستان ۲۹ بهمن در چهار محور، نوسازی تخت های بیمارستان، ۱۰۰ درصد دفترچه ها در مراکز ملکی سازمان حذف شده و ادامه فرایند تشکیل پرونده بیماری های مزمن، سیستم ارجاع بیمار به مراکز ملکی که هرکسی نیاز به خدمات تخصصی در درمانگاه ها داشته باشد، مستقیما از بیمارستان وقت می گیرند و اینجا ویزیت می شوند.

راه اندازی سایت جدید نوبت دهی به بیماران

وی در ادامه گفت: در بخش غیرمستقیم، ۹۹ درصد پرونده ها در نسخه نویسی حذف شده و نسخه پیچی الکترونیکی هم ۹۶.۲ درصد است. همچنین اجرای طرح بستری رایگان بیماران بالای ۶۵ سال در مراکز دولتی، تشکیل پرونده و تمدید اعتبار پرونده بیماران تایید دارویی از طریق درمانگاه شهرستان ها، ۱۴۸۵ پرونده ناباروری تشکیل داده اند که به ۹۶۰ مورد آن رسیدگی و تکمیل شده است، ایجاد سامانه اینترنتی نوبت دهی رایتل که قبل از آن سامانه شفاداک بود که با مشکلاتی همراه بود و از آبان ماه از این سایت‌جدید نوبت دهی داریم، کسب رتبه اول کشوری رضایتمندی با ۸۹ درصد، کسب رتبه اول کشور در پاسخگویی به درخواست ها و شکایات مردمی از جمله کارهای انجام‌شده در این زمینه است.

هزینه ۳۸ میلیارد تومانی برای تجهیز بیمارستان ها

سیدی تصریح کرد: امسال ۳۸ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها و‌ درمانگاه ها هزینه کرده ایم. از جمله؛ ۷ دستگاه دیالیز در بیمارستان ۲۹ بهمن، سی تی اسکن برای بیمارستان عالی نسب در دست تهیه است، سونوگرافی پورتابل، یونیت های دندانپزشکی، تجهیز آزمایشگاه ۲۹ بهمن به کانتر پیشرفته، ۳۰ مانیتور برای بیمارستان ۲۹ بهمن، ۲۳۲ کنسول طبی سونوگرافی داخلی برای درمانگاه بناب و تجهیز آزمایشگاه های آذرشهر و میانه، ۱۱۰ مورد سونوگرافی برای بیماران سرپایی با جذب پزشک، زمان نوبت دهی ام آر آی با توجه به زمان انجام ام آر آی، از ۳ ماه به ۱۰ روز کاهش یافته است و جذب داروساز، دندانپزشک و پزشک قراردادی انجام شده است.

سیدی همچنین خاطرنشان کرد: احداث بیمارستان جدید که تقریبا ۱۶ سال است به تعویق افتاده است را در دست اقدام داریم؛ با توجه به نظر سنجی های انجام شده، قرار شده که این بیمارستان در محل پارکینگ بیمارستان ۲۹ بهمن احداث شود ولی زمین بیمارستان وقفی و فرسوده است و به همین خاطر مجوز استحکام بنای آن را نمی دهند و فعلا با مشکل مواجه هستیم.

انتهای ییام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.