روایت تبریزبیدار از نشست مطالبه گری برای حمل و نقل عمومی؛

از عقب ماندگی در نوسازی اتوبوس تا آفت ویژه خواری در مترو

نشست مطالبه گری دانشجویان دانشگاه تبریز به پیرامون ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز برگزار شد.

به گزارش تبریزبیدار، نشست مطالبه گری دانشجویان دانشگاه تبریز به همت بسیج دانشجویی پیرامون ناوگان حمل و نقل عمومی با حضور شهردار تبریز، معاون حمل و نقل ریلی شهرداری و رئیس کمیسیون تحقیق و نظارت شورای شهر تبریز برگزار شد.

یعقوب هوشیار شهردار کلانشهر تبریز در آغاز نشست گفت: رویکرد شهرداری از ساخت و ساز باید به رویکرد فرهنگی و اجتماعی تبدیل شود.

وی ادامه داد: در ۱۰ سال گذشته ۵۱ دستگاه اتوبوس خریداری شده بود در صورتی که باید سالانه ۱۵۰ دستگاه به سیستم حمل و نقل استان اضافه می شد.

شهردار تبریز ضمن تاکید بر اهمیت حمل و نقل عمومی افزود: در سال های گذشته فقط ۳ درصد حد نیاز اتفاق افتاده بود و ما باید در طول ۳ سال ۵۰۰ دستگاه اتوبوس را به سیستم حمل و نقل اضافه کنیم.

وی خاطر نشان کرد: هزینه ها خیلی بالا رفته است، سال قبل ۳۰۰ دستگاه با ۵ میلیارد خریداری شد و حدود ۸۰ دستگاه تحویل گرفته شده است که در سال ۱۴۰۲ باید ۳۰۰ دستگاه تحویل بگیریم.

 

 

وی ضمن اشاره به اهمیت نوسازی تاکسی های فرسوده گفت: سال گذشته حدود ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شده و تا پایان سال این تعداد  به ۲۰۰۰ دستگاه تاکسی خواهد رسید و همچنین برنامه ریزی شده است تا پایان شورای ششم ۴۰۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شود.

جلسات بی نتیجه برای آذرپارک

هوشیار درباره پارک حاشیه ای آذرپارک نیز گفت: درباره آذرپارک جلسات مختلفی انجام شده که به نتیجه ای درست و قطعی نرسیده است.

در ادامه روح الله دهقان نژاد رئیس کمیسیون تحقیق و نظارت شورای شهردر پاسخ به این سوال که آیا پیگیری های لازم برای هرینه های مترو و هزینه کرد های مترو اتفاق افتاده یا خبر، گفت: پیگیری ها صورت گرفته و شورای شهر در پی شفاف سازی درست است. متاسفانه مترو دچار آفت مدیریت شده و با ضعف شدید مدیریتی همراه است.

وی افزود: یک آفت ویژه خواری در مترو به وجود آمده و بحث اصلی مدیریت این مجموعه می باشد.

عضو شورای شهر تبریز گفت: برای اتمام خط یک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان نیاز است که شورای شهر و شهرداری تبریز در حال همیاری برای تامین هرینه هستند.

تله کابین و اتوبوس های دانشگاه آزاد 

در این جلسات دانشجویان سوالات دیگری نیز طرح کردند که در خصوص مسایلی چون تله کابین تبریز و مشکلات آن، مشکل اتوبوس های دانشگاه آزاد و  فرهنگی سازی استفاده از وسایل نقلیه عمومی پاسخ های شفافی داده نشد.

 

انتهار پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




1 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است
  1. بایراق

    سلام‌مترو‌باید‌روی‌زمینی
    به‌شهر‌سهند‌‌واسکو‌‌کشیده
    شود‌چون‌مسکن‌مهر‌تبریز
    درسهند‌است‌وهر‌رور‌
    رفت‌وآمد‌دارند‌.‌درخود‌تبریز
    کارخانه‌مونتاژ‌اتوبوس‌قبلا
    راه‌افتاده‌بود‌آنجا‌فعال‌شود
    وشهرداری‌مقداری‌از‌
    سهام‌آنجا‌راخریده‌توسعه
    یابد‌