جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، دوربین تبریزبیدار سراغ شهروندان تبریزی رفته تا انتظارات آنها از رئیس جمهور آینده را روایت کند.
سرویس سیاسی تبریزبیدار/ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، دوربین تبریزبیدار سراغ شهروندان تبریزی رفته تا انتظارات آنها از رئیس جمهور آینده را روایت کند.
توجه ویژه به موضوعات اقتصادی، پرهیز از وعدههای غیر قابل تحقق، ازدواج و اشتغال جوانان و خستگیناپذیری شاهکلید توقعات مردمی در این مصاحبه بود.
نکته قابل توجه اینکه غالب شهروندان در این گفتگو، ضمن پاسداشت خدمات و منش رئیس جمهور شهید آیتالله رئیسی، از نامزدهای انتخاباتی خواستند تا راه او را که ترویج منش خدمتگزاری بود، ادامه دهند.
دیدن این گزارش را به مخاطبان عزیز پیشنهاد می کنیم.
انتهای پیام/
خداوند روح شهید رئیسی و همراهان شهیدش را قرین رحمت فرماید. ولی من خودم از طرفداران و فعالان ستاد ایشان بودم . درسته نیتش خیر و تلاشش برای حل مشکلات بود ولی انجام کار اساسی برایشان ممکن ومتصور نبود