تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟اعضای هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تبریز در سال چهارم فعالیت ششمین دوره شورا مشخص شدند و طیف اکثریت بر هر 5 کرسی تکیه زدند.
به گزارش تبریزبیدار، انتخابات سال چهارم هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تبریز در جلسه صبح امروز در حالی برگزار شد که غلامرضا احمدی با ۷ رای به عنوان رئیس شورای اسلامی شهر تبریز انتخاب شد.
همچنین روح الله دهقان نژاد در این جلسه با ۸ رای به عنوان نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز انتخاب شد.
احد صادقی کاندیدای دبیری اول شورای اسلامی شهر در سال چهارم، با ۹ رای به عنوان دبیر اول شورای شهر انتخاب شد.
فریدون بابایی اقدم نیز با ۷ رأی به عنوان دبیر دوم و همچنین سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز در سال پایانی شورا انتخاب شد.
همچنین محمدحسن اسوتچی کاندیدای خزانهداری شورای اسلامی شهر تبریز در سال چهارم با ۸ رای به عنوان خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز انتخاب شد.
بدین ترتیب هر ۵ کرسی هیئت رئیسه شورای شهر در سال چهارم به طیف اکثریت ۷ نفره رسید.
همانطور که تبریزبیدار در تحلیل قبلی خود آورده بود، طیف اکثریت ۷ نفره خواستار حفظ ترکیب فعلی یا تغییر جزیی به نفع جریان خود بودند. آنطور که پیشبینی شده بود شهرام دبیری رئیس قبلی احتمالاً به دلیل مشغله حضور در دولت از کاندیداتوری ریاست انصراف میداد و با وفادار ماندن به ۶ نفر دیگر طیف خود ریاست به یکی از این افراد واگذار شود که همینطور نیز شد و غلامرضا احمدی رئیس شورای شهر شد.
این طیف با اجماع خود همچنین دو کرسی سخنگویی و خزانهداری را نیز به نفع خود تغییر دادند و اکنون همه کرسیهای هیئت رئیسه در قبضه طیف اکثریت و منتقدان شهردار است.
گفتنی است طیف اکثریت متشکل از آقایان دبیری، احمدی، دهقاننژاد، رشیدی، باباییاقدم، اسوتچی و صادقی است.
لازم به ذکر است پرویز هادی خزانهدار سال سوم شورا و از اعضای طیف اقلیت ۶ نفره در جلسه امروز حضور نداشت.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید