سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی؛

خیرین قدر خودشان را بدانند

حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در آیین تجلیل از خیریه ها و تشکل های مردمی استان با بیان اینکه خیرین قدر خود و اعمال خیرخواهانه شان را بدانند گفت: خیرین مقام والایی دارند و برای کسب رضای خدای متعال، حفظ کشورشان و مردم کار نیک انجام می دهند.

خیرین قدر خودشان را بدانند
  • مهر 25, 1403
  • به گزارش تبریزبیدار، وی با بیان اینکه خدا از کسی که راضی باشد آخرتش را جبران می کند، افزود: خیرین مورد توجه حضرت حق هستند و این چیز کمی نیست چون خداوند از ایشان و اعمالشان بسیار تمجید می کند.

    حجت الاسلام مطهری اصل ادامه داد: خیرین در انجام کار خیر از مشکلات و موانعی که در این زمینه وجود دارد هیچ وقت مایوس نشوند و خدا را در نظر داشته باشند.

    امام جمعه تبریز ضمن قدردانی از خیرین و موسسات خیریه استان و به خصوص شهر تبریز در رسیدگی به امور محرومین جامعه، خاطرنشان کرد: خداوند شما خیرین را انتخاب کرده است تا به دیگران برسید پس بهشت شما رسیدگی به فقرا و محرومین می باشد.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *