سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×
وزیر میراث فرهنگی در تبریز:

ایران بدون آذربایجان ابتر است

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ایران را بدون آذربایجان ابتر دانسته و گفت: همواره وامدار تمدن، تاریخ، فرهنگ و هنر و اسطور‌ه‌های این دیار هستیم.

ایران بدون آذربایجان ابتر است
  • مهر 25, 1403
  • به گزارش تبریزبیدار، سیدرضا صالحی امیری عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی و سومین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تبریز اظهار داشت: امروز روز به یادمانی برای آذربایجان و تبریز بوده؛ سرزمینی که پر از رمزها و رازهاست.
    وی ادامه داد: آذربایجان و تبریز در دو نقطه ایران را از استبداد نجات داده‌اند که یکی دوران مشروطیت و دیگری انقلاب اسلامی است.
    وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، آذربایجان را نگین درخشانی دانست که ایرانیان و جهانیان به آن افتخار می‌کنند و ادامه داد: آذربایجان همواره فراتر از جغرافیای خود نقش‌آفرین بوده است.
    صالحی امیری، ایران را بدون آذربایجان ابتر دانسته و گفت: همواره وامدار تمدن، تاریخ، فرهنگ و هنر و اسطوره‌های این دیار هستیم که این نمایشگاه نیز بهانه‌ای برای شناخت این ظرفیت‌هاست.
    وی ادامه داد: امروز سفیر تاجیکستان همچنین اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در این فضا حاضر شده‌اند تا تصویر این نمایشگاه را به جهانیان و ایرانیان منعکس کنند.
    گفتنی است یازدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی و سومین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تبریز عصر چهارشنبه با حضور وزیر میراث فرهنگی، سفیر تاجیکستان، استاندار آذربایجان‌شرقی و دیگر مسؤولان استانی در محل نمایشگاه بین‌المللی تبریز افتتاح شد.
    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *