سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان از تعهد ۱۴۰۰ میلیارد تومانی خیرین در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان آذربایجان شرقی خبر داد.

تعهد ۱۴۰۰ میلیارد تومانی خیرین در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز آذربایجان شرقی
  • مهر 27, 1403
  • به گزارش تبریزبیدار، بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان با حضور سخنگوی دولت، معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور و دیگر مسئولین کشوری و استانی برگزار شد.

    فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس استان در پایان این جشنواره ضمن جمع‌بندی تعهدات خیری جمع آوری شده گفت: امروز خیرین مدرسه ساز آسان آذربایجان شرقی بار دیگر حماسه ای آفریدند که در تاریخ کشور کم نظیر است.

    وی افزود: امروز به همت خیرین بزرگوار تعهدات جشنواره ۲۶، به ۱۴۰۰ میلیارد تومان رسید که عددی شگفت انگیز است.

    وی ادامه داد: تلاش در راه مدرسه سازی و گذشت از جان و مال در راه تربیت آینده سازان جمهوری اسلامی ایران کار بزرگمردان خدایی است که با خالق خود معامله می کنند.

    وی در پایان اظهار داشت: در استان آذربایجان شرقی خیرین به معنای واقعی بازوی توانمند دولت در نهضت مدرسه سازی هستند و امیدواریم تا روزی جشن ساماندهی آخرین مدرسه غیرمستحکم در استان را جسن بگیریم.

     

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *