تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟با افزایش نگرانیها درباره وضعیت احمدرضا بیضایی، استاد دانشگاه و هنرمند تبریزی بازداشتشده در ترکیه، روحالله متفکرآزاد، نماینده مردم شریف تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی از روند مستمر و فشرده پیگیریهای خود برای آزادی وی خبر داد.
به گزارش تبریزبیدار، روح الله متفکرآزاد با اشاره به پیگیری جدی دیپلماتیک برای آزادی احمدرضا بیضایی اظهار داشت: از روز اول شنیدن خبر بازداشت دکتر احمدرضا بیضایی در ترکیه، پیگیریهای متعدد و فشرده ای را برای آزادسازی این برادر عزیزم و استاد دانشگاه و هنرمند تبریزی انجام داده ام که بخش عمده ای از آنها به دلیل ملاحظات موجود، رسانه ای نشده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: در جریان سفر اخیر وزیر امور خارجه به تبریز، دومین جلسه پدر احمدرضای عزیز و دکتر عراقچی را به همت استانداری برگزار کردیم. جلسه اول را در ۱۴ مردادماه در تهران و در وزارتخارجه هماهنگ کرده بودم. پدر آرام احمدرضا چون کوهی استوار و با صلابت، خود آرامش بخش بقیه است. بحمدالله وزیر محترم خارجه از همان روزهای اول، اهتمام بسیار جدی به تعیین تکلیف محبوسین و آزادی دکتر بیضایی داشته و دارد.

متفکرآزاد گفت: امیدوارم با ایجاد هماهنگی بین متولیان امر و بهره مندی از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی، به زودی بتوانیم در تبریز به استقبال برادر عزیزمان برویم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: پیگیری های مربوط به سایر محبوسین مشابه را نیز انجام می دهیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید