تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟جمعی از مالکان شهرک دانشوران تبریز همزمان با برگزاری جلسه علنی شورای شهر تبریز با حضور در ساختمان شورا، خواستار تعیین تکلیف پروندهای شدند که به گفته آنان نزدیک به سه دهه است بلاتکلیف باقی مانده است.
به گزارش تبریزبیدار، جمعی از مالکان شهرک دانشوران تبریز همزمان با برگزاری جلسه علنی شورای شهر تبریز با حضور در ساختمان شورا، خواستار تعیین تکلیف پروندهای شدند که به گفته آنان نزدیک به سه دهه است بلاتکلیف باقی مانده است.
آنها با بیان اینکه شهرداری در سال ۱۳۷۷ در قبال دریافت مبالغی با هدف ایجاد فضای سبز، متعهد به واگذاری قطعات زمین شده بود، اعلام کردند با گذشت حدود ۳۰ سال، این تعهد هنوز اجرایی نشده و وضعیت اراضی مورد مطالبه همچنان نامشخص است.
شهردار تبریز در حاشیه جلسه به تشریح آخرین وضعیت این پرونده پرداخت و با تأکید بر اینکه موضوع اصلی تعاونیها هستند، گفت: از سال ۱۳۹۱ شخصاً درگیر این پرونده بودهام و شهرداری مسئول تعیین کاربری اراضی نیست.
هوشیار با اشاره به پیگیریهای انجامشده در سطح ملی افزود: در ارتباط با طرح تفصیلی این موضوع دو بار به همراه استاندار وقت با وزیر مربوطه دیدار کردیم.
وی با اضافه کرد: این تنها پروندهای است که سرانه مسکونی آن به ۴۳ درصد افزایش یافته و به اعتقاد من، حدود ۹۰ درصد مسائل آن حل شده و تنها بخش پایانی روند اجرایی باقی مانده است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید