چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح
صدای انفجار در غرب تبریز
روحانیِ قرآنیِ مجاهد و مرد میدانهای تکلیفبیکلی از سن 6 سالگی فوتبال خود را از آکادمی مالمو اف اف شروع کرده و در سن 9 سالگی نیز به تیم اوکسیو ای اف رفت تا به عنوان یکی از بازیکنان با استعداد شناخته شود.
به گزارش تبریز بیدار، بیکلی از سن 6 سالگی فوتبال خود را از آکادمی مالمو اف اف شروع کرده و در سن 9 سالگی نیز به تیم اوکسیو ای اف رفت تا به عنوان یکی از بازیکنان با استعداد شناخته شود.
وی پس از حضور سه ساله در تیمش، با انتخاب مربی رئال مالمو اف سی به این تیم رفت تا فوتبال خود را ادامه داده و پیشرفتش در این تیم سریع شود که با این علمکرد توانست در جام گوتیا که بزرگ ترین جام برای بازیکنان جوان بود، حضور داشته باشد و تیمشان نیز دوم شود.
این بازیکن جوان ایرانی در سن 16 سالگی با تیم ترلبورگ اف اف قرارداد امضاء کرده و با تیم زیر 19 سال این باشگاه پای به میدان مسابقات گذاشت ولی به دلیل سقوط ترلبورگ از دسته یک سوئد، از این تیم جدا شد.
این بازیکن با جلب نظر سرمربی تیم بزرگسالان ترلبورگ اف اف به تمرینات تیم بزرگسالان این باشگاه دعوت شد و در حال حاضر نیز در حال ادامه تمرینات است.

عکس یاشار بیکلی در تیم ترلبورگ اف اف(ایستاده از سمت راست دوم)
دیدگاهتان را بنویسید