یکشنبه / ۳ آبان / ۱۴۰۵ Sunday / 25 October / 2026
×
زندگی به سبک روح الله

باهم رفیق باشید

سعی کنید باهم رفیق باشید. اگر مرد هستی در بیرون از خانه مسئله‌داری. وقتی به خانه می‌آیی ناراحتی‌هایت را پشت در بگذار و سعی کن با لطف و مهربانی داخل خانه شوی. امام خطاب به عروس خانم‌ها می‌فرمودند: تو هم ممکن است در خانه خیلی کارکرده و خسته باشی ولی نباید خستگی خودت را به شوهرت منتقل کنی. به استقبالش برو وزندگی گرمی را برای خودتان درست کنید.

  • مرداد 13, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار به نقل از پایگاه تخصصی دختران،  دختر حضرت امام(ره) نقل می‌کند: برخورد امام با دامادها و عروس‌هایشان خیلی محترمانه و دوستانه بود. منتها چون دامادها به همه اهل منزل محرم نیستند با رفت‌وآمد زیاد داماد موافق نبودند. ازاین‌جهت همیشه با دامادها فاصله داشتند زیرا در مسئله محرم و نامحرم سختگیر بودند. در ابتدای عقد نصیحت می‌کردند که سعی کنید باهم رفیق باشید.

    فریده مصطفوی دختر حضرت امام(ره) نقل می‌کند: در مورد مراسم ازدواج فرزندانشان هم عقد می‌گرفتند و هم عروسی، البته خیلی مختصر و معمولی نسبت به نوه‌هایشان چون بعد از انقلاب بود خیلی ساده برگزار می‌کردند، البته جهیزیه به دخترهایشان می‌دادند ولی جهیزیه‌ای خیلی معمولی یعنی یک فرش معمولی، دودست رختخواب و مختصری وسایل دیگر، مقید بودند که دختر باید مهریه داشته باشد آن‌هم باز به حد متعارف یک خانواده معمولی، ازاین‌جهت دخترهایشان هم مهریه داشتند و هم‌مقداری جهیزیه.
     
    با مهربانی وارد خانه شوید
     
    وی در ادامه می‌گوید: امام(ره) در ابتدای عقد به دختران و پسران سفارش می‌کردند: سعی کنید باهم رفیق باشید. اگر مرد هستی در بیرون از خانه مسئله‌داری. وقتی به خانه می‌آیی ناراحتی‌هایت را پشت در بگذار و سعی کن با لطف و مهربانی داخل خانه شوی. امام خطاب به عروس خانم‌ها می‌فرمودند: تو هم ممکن است در خانه خیلی کارکرده و خسته باشی ولی نباید خستگی خودت را به شوهرت منتقل کنی. به استقبالش برو وزندگی گرمی را برای خودتان درست کنید.
     

    نوشته های مشابه
    کربلای زمان و زینبی وار در سنگر درمان / افتخار همسر شهید و داغ یک پرستار
    روایت ایستگاه پرستاری در ایام حمله دشمن آمریکایی - صهیونی به تبریز در گفتگو با تبریزبیدار؛

    کربلای زمان و زینبی وار در سنگر درمان / افتخار همسر شهید و داغ یک پرستار

    امدادرسانی هلال احمر آذربایجان شرقی به ۱۹ حادثه در یک هفته
    مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

    امدادرسانی هلال احمر آذربایجان شرقی به ۱۹ حادثه در یک هفته

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *