دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×

آبی پوشان تبریزی تمرینات تیمی و آماده سازی خود را به منظور برگزاری انجام اولین دیدار پس از وقفه ۲۰ روزه لیگ برتر برگزار کردند.

  • مهر 21, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار،  تمرین امروز تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز از ساعت ۱۵:۳۰ در زمین شماره دو ورزشگاه اختصاصی با دویدن دور زمین و انجام حرکات نرمشی پیگیری شد.

    بازیکنان این تیم سپس به دو گروه تقسیم شده و تمرین حرکت با توپ و فوتبال تحت فشار را در دستور کار خود قرار دادند.

    در این جلسه تمرینی، حمید حسین زاده، رئیس هیئت مدیره و غلامرضا سمندر،مدیر عامل باشگاه گسترش فولاد حضور داشتند که ضمن بازدید از نحوه تمرینات و شرایط حاکم بر تیم در آستانه دیدار مقابل نفت تهران، از تلاش های کادرفنی و بازیکنان تشکر نموده و آرزوی کسب پیروزی در این دیدار حساس کردند.

    گفتنی است، تیم های فوتبال گسترش فولاد تبریز و نفت تهران از ساعت ۱۵:۴۵ روز جمعه (۲۴ مهر) در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *