سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

آخرین تمرین بازیکنان تراکتورسازی تبریز قبل از بازی با سیاه جامگان مشهد، وهمچنین برای ۴ نفر از تیم تولد گرفته شد. گفتنی ست که بعد از مراسم، بخشی از بازیکنان مطالبات خود را نیز دریافت کردند تا با روحیه ای مضاعف به مصاف مهمان مشهدی خود بروند.

  • آبان 29, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار، تمرین ظهر امروز تراکتورسازان در حالی برگزار شد که شاگردان اولیویرا خود را برای برگزاری جشن تولد آماده می کردند. امروز تولد چهار نفر از بازیکنان ،کادرفنی و اجرایی تیم بعد از این نوبت تمرینی برگزار شد.


    رودولفو لوئیز مربی تیم ، فردین عابدینی بازیکن تیم ، سعید صادقی و حسن حشمت از کادر پزشکی و اجرایی تیم چهار نفری بودند که امروز جشن تولدشان در حاشیه تمرین برگزار گردید تراکتورسازان پس از این تمرین راهی هتل شدند تا اردوی آمادگی پیش از بازی خود را برپا کنند.


    Image title


    Image title

    Image title

    Image title


    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *