آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استنتایج انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان برای کسب کرسی تا کنون نشان می دهد آیت الله مجتهد شبستری با فاصله زیاد نسبت به بقیه رقبا پیشی گرفته و به عنوان نماینده مردم استان به مجلس خبرگان رهبری راه یافته است.
به گزارش تبریز بیدارنتایج انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان برای کسب کرسی تا کنون نشان می دهد آیت الله مجتهد شبستری با فاصله زیاد نسبت به بقیه رقبا پیشی گرفته و به عنوان نماینده مردم استان به مجلس خبرگان رهبری راه یافته است.
همچنین رقابت برای کسب 4 کرسی باقی مانده بین حضرات ملکوتی، حاجی زاده، پور محمدی ، فیضی سرابی و هاشم زاده هریسی ادامه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید