جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در لایحه دودوازدهم بودجه در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس بررسی و تصویب خواهد شد.
به گزارش تبریز بیدار، محمدحسین فرهنگی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با تسنیم، در خصوص برنامه مجلس برای رسیدگی به لایحه بودجه اظهار داشت: با توجه به اینکه دولت قرار است لایحه دودوازدهم بودجه را با قید دوفوریت تقدیم مجلس کند، این لایحه در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس در دستورکار قرار میگیرد.
وی ادامه داد: از آنجا که تصویب این لایحه ضرورت دارد به نظر میرسد در همان جلسه روز دوشنبه دوفوریت و کلیات و جزییات لایحه دودوازدهم بودجه مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.
این عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین گفت: براساس زمانبندی صورت گرفته گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بودجه سال 95 بعد از تعطیلات عید به صحن علنی تقدیم میشود و پس از آن این گزارش در دستورکار صحن علنی قرار میگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید