نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی:

مشکلات جامعه با عمل به رهنمود های رهبر انقلاب حل خواهد شد / مردم ایران انقلابی خواهند ماند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در گفتگو تلویزیونی با مردم به مناسبت آغاز سال ۹۵ گفت: مردم ایران به انقلاب اسلامی وفادارند و اگر تمام رهنودهای مقام معظم رهبری در جامعه عملی شوند، شاهد حل شدن تمامی مشکلات و بدست آمدن توفیقات زیادی برای این میهن اسلامی خواهیم بود.

به گزارش تبریز بیدار  آیت الله “محسن مجتهد شبستری” در پیامش به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۵ که از صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی پخش شد، اظهار کرد: سال جدید، فصل بهار که تحولی در طبیعت به وجود می‌آید و فرا رسیدن عید نوروز باستانی را خدمت مقام معظم رهبری و ملت بزرگوار ایران و مخصوصا ملت ولایت مدار و فهیم آذربایجان تبریک می‌گویم.

وی با بیان اینکه سال ۹۴ برای ملت ایران سالی توأم با موفقیت بود، افزود: مردم آذربایجان و تمام ملت ایران از دو آزمون بزرگ ۲۲ بهمن و انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی سر افراز بیرون آمدند و این نشانگر لبیک گویی مردم به ندای رهبر معظم انقلاب است.

وی عنوان کرد: مردم ایران به انقلاب اسلامی وفادارند و اگر تمام رهنودهای مقام معظم رهبری در جامعه عملی شوند، شاهد حل شدن تمامی مشکلات و بدست آمدن توفیقات زیادی برای این میهن اسلامی خواهیم بود.

آیت الله مجتهد شبستری با بیان اینکه در زمینه اقتصادی و فرهنگی با مشکلاتی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: با عملی کردن اقتصاد مقاومتی و همچنین توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه مسائل فرهنگی، این دو معضل برطرف شده و شاهد گشایش در زمینه اقتصادی و فرهنگی می‌شویم.

وی ابراز امیدواری کرد: در آغاز سال جدید نیتمان خالص و خیر خواهانه و اعمالمان خدایی و برای نزدیک شدن به خداوند باشد و به فضایل اجتماعی و فردی بیش از پیش عمل کنیم تا وحدت ملی، همدلی و همکاری بیشتر در جامعه محقق شود، در این صورت مشکلات از بین می‌رود و و نه تنها داخل کشور شاهد موفقیت‌های چشمگیر می‌شویم، بلکه در کشورهای همسایه و منطقه توطئه اشرار و استعمارگران خنثی می‌شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی عنوان کرد: به امید خداوند در سال ۹۵، مدافعان حرم پیروز می‌شوند و آنان که دنباله‌روی مستکبرین، گروه‌های تکفیری و داعشی‌ها هستند، شرشان به خودشان بر می‌گردد و به فضل پروردگار شاهد شکوفایی ایران عزیز و پیروزی و موفقیت جهان اسلام خواهیم بود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *