آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استفرمانده سپاه عاشورا با تاکید بر حفظ روحیه انقلابیگری گفت: وظیفه داریم روحیه پاسداری از انقلاب را حفظ و تقویت کنیم.
به گزارش تبریز بیدار سردار غلامعسکر کریمیان در جمع اعضای بسیج خواهران اظهار داشت: 50 درصد مخاطبان ما در سپاه خواهران هستند و با توجه به ظرافت و دقت عمل و جدیتی که دارند مجموعه بسیج جامعه زنان معمولا جزو موفقترین ردهها هستند.
وی با تاکید به حفظ روحیه انقلابیگری افزود: وظیفه داریم روحیات پاسداری از انقلاب را حفظ و تقویت کنیم.
مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه عاشورا نیز در ادامه نخستین شرط و ویژگی پاسدار و انقلابی و ارزشی بودن را پایبندی انسان به شریعت الهی عنوان کرد.
علیاصغری شرط دوم را پذیرش ولایت اولیاء الهی دانست و تاکید کرد: انسان هر چقدر هم به شریعت الهی پایبند باشد ولی در پذیرش ولایت ولی الله مشکل داشته باشد هیچ ارزشی ندارد چراکه امروز در دنیا همه مصیبتها در جهان اسلام زیر سر افرادی است که به شریعت الهی پایبند هستند ولی به ولایت ولیالله معتقد نیستند مثل سلفیها که بیشترین جنایات و زشتترین و خشنترین اعمال را انجام میدهند.
در پایان این آیین از خواهران نمونه شاغل نواحی سپاه آذربایجانشرقی تجلیل شد.
دیدگاهتان را بنویسید