شهردار تبریز مطرح کرد

کاهش میزان صادرات ایران به ترکیه از ۲۲ میلیارد دلار به ۱۰ میلیارد دلار

شهردار تبریز با بیان اینکه امروز تولید‌کنندگان ما از بازار ترکیه و روسیه عقب نشسته‌اند گفت: میزان صادرات ما به ترکیه از ۲۲ میلیارد دلار به ۱۰ میلیارد دلار کاهش یافته است.

به گزارش تبریز بیدار، صادق نجفی در بیستمین جلسه شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار داشت: شرط ما برای احداث کارخانه و یا تکمیل ظرفیت وجود بازار مصرف برای تولیدات است.

وی با بیان اینکه باید ترکیه و روسیه برای ما بازار خاصی شود و اتاق در این مورد برنامه داشته باشد، افزود: لازم است کارگروهی را بین تبریز و مسکو راه‌اندازی کنیم و در این ارتباط آماده هستیم هزینه‌های لندینگ را به فرودگاه سوبسید دهیم.

نجفی خاطرنشان کرد: بعضی افراد صاحب فکر و سرمایه دارای مزیت‌هایی هستند که این افراد را ما باید شناسایی و با آنها کنیم تا زمینه‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال مولد توسط آنها را فراهم آوریم.

شهردار تبریز بر لزوم احیاء شیوه استاد شاگردی تاکید و اضافه کرد: بخش خدمات در حوزه اقتصاد مقاومتی بالاتر از تولید می‌تواند نقش ایفا کند چرا که زودبازده است و اتاق اصناف باید برنامه‌ریزی‌های خاصی در این ارتباط داشته باشند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *