جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی از واژگونی پژو طی شب گذشته در تبریز خبر داد که مرگ 2 مرد را به دنبال داشت.
به گزارش تبریز بیدار، حبیب حسینقلیزاده امروز با اعلام خبر اظهار داشت: شب گذشته دوشنبه سیام فروردین در اتوبان کسائی تبریز، خروجی لاله، واژگونی خودرو سواری پژو، مرگ دو نفر را به همراه داشت.
وی گفت: با اعلام این حادثه در ساعت 23 و 20 دقیقه به اپراتوری فوریتهای پزشکی تبریز، پایگاههای اورژانس 203 و 214 به محل حادثه اعزام شدند و تکنسینهای اعزامی مرگ 2 مرد 25 و 32 ساله را در محل تایید کردند.
حسینقلیزاده گفت: کمربند ایمنی عامل اصلی نگه دارنده در حوادث ترافیکی است که مانع از برخورد و صدمه به نقاط حیاتی بدن، یعنی سر و سینه است و در واژگونیهای خودرو با بستن کمربند ایمنی این صدمات کاهش مییابد.
دیدگاهتان را بنویسید