رئیس گروه امور بنگاه‌ها و شوراها و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی:

۲۵۰۰ پروژه نیمه تمام به بخش خصوصی واگذار می‌شود

رئیس گروه امور بنگاه‌ها و شوراها و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از برنامه‌ریزی برای واگذاری ۲ هزار و ۵۰۰ نیمه تمام به بخش خصوصی در کشور خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار محسن رضایی بعد از ظهر امروز در سومین نشست منطقه‌ای توسعه مشارکت عمومی- خصوصی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، با بیان اینکه پروژه‌های جدیدی که در اولویت قرار می‌گیرند به بخش غیردولتی واگذار می‌شوند، اظهار داشت: در استان آذربایجان‌شرقی در سال گذشته ۲ هزار و ۴۹۳ پروژه احصا شده که از این تعداد یک هزار و ۱۰۱ پروژه به عنوان پروژه‌های احداثی و ۶۳۰ پروژه تعمیر و ۲۶۹ پروژه برای تجهیز و توسعه تعیین شده است.

وی در ادامه در خصوص پروژه‌های احصا شده در استان آذربایجان غربی، بیان کرد: در این استان ۲ هزار و ۵۸۶ پروژه تحت تملک نیمه تمام مانده است.

رجایی ادامه داد: از این تعداد یک هزار و ۲۱۷ پروژه برای احداث است که از این میزان تعداد کمی برای سرمایه گذاران معرفی شده است.

رئیس گروه امور بنگاه‌ها، شوراها و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور،افزود: ۶۸۷ پروژه تعمیر و ۲۷۸ پروژه تجهیز و ۴۲ پروژه برای توسعه و تعدادی برای مطالعه در آذربایجان‌غربی نیمه تمام مانده است،

وی بیان کرد: در استان زنجان نیز پروژه تحت تملک نیمه تمام، یک هزار و ۳۴۴ مورد است که از این تعداد پروژه شناسایی شده ۵۳۳ پروژه احداثی و ۲۰۳ پروژه تجهیز و ۷۴ پروژه توسعه است.

رجایی خاطر نشان کرد: بر اساس تکلیفی که دولت تعیین کرده واگذاری ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه در اولویت واگذاری قرار دارد.

رئیس گروه امور بنگاه‌ها و شوراها و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: واگذاری بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه به بخش غیردولتی در سال‌جاری در دستور کار دولت قرار دارد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *