یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×
با انتخاب از سوی اعضای این جمعیت

پیرسمساری ؛ ریاست جمعیت بانوان فرهیخته کشور شد

نسرین پیرسمساری در انتخاباتی که در سطح زنان فرهیخته‌ی فرهنگی در سطح کشور و استان برگزار گردید، به عنوان رئیس “جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی” کشور و استان انتخاب شد.

  • اردیبهشت 25, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار،  نسرین پیرسمساری طی برگزاری انتخابات استانی و کشوری به عنوان رئیس “جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی” کشور و استان منصوب شد.

    وی در خصوص مسئولیت جدید خود، خاطرنشان کرد: جمعیت بانوان فرهیخته، پیش از این تحت عنوان کانون نخبگان زنان در ارتباط با سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت می‌کرد.

    مسئول سابق امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی افزود: من در حال حاضر ریاست جمعیت بانوان فرهیخته‌ی کشور و استان را عهده دار هستم، طبق اساسنامه‌ی تدوین شده، این نهاد به صورت مستقل، غیر دولتی و غیر سیاسی، فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغاتی خود را پیگیری می‌کند.

    وی ادامه داد: ماهیت فعالیت‌های این جمعیت از نوع فرهنگی و تبلیغاتی است و قویاً سعی بر توانمندسازی شخصیت های فرهنگی کشور و استان در بین بانوان داریم.

    پیرسمساری با تاکید بر اینکه برنامه‌های جدیدی را در دستور کار داریم، اظهار کرد: هم اکنون در حال عضوگیری از بین زنان فرهیخته‌ی فرهنگی هستیم.

     

    گفتنی است؛ نسرین پیرسمساری پیشتر مسئولیت امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی را عهده دار بوده و پس از آن بر امور بانوان اداره‌ی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان منصوب شد.

    منبع: آناج

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *