جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح ترکیه به رغم قطع روابط دیپلماتیک با ارمنستان و با داشتن مرز زمینی، از حجم تجارت بالایی با این کشور برخوردار است.
به گزارش تبریز بیدار این میزان از تجارت در مقاطع مشخصی مورد اعتراض رسانه های باکو نیز قرار گرفته است.
چند سال پیشتر علی باباجان (وزیر خارجه ترکیه تا سال ۲۰۰۹ ) اعلام کرده بود که تجارت «غیررسمی» میان ترکیه و ارمنستان سالانه بالغ بر۵۰۰ میلیون دلار است. این میزان در سال ۲۰۰۹ که روابط باکو و آنکارا بخاطر امضای پروتکل های عادی سازی با ارمنستان سرد شده بود، رسانه های باکو در تبلیغات انتقادی خود در مورد روابط ترکیه با ارمنستان رقم ۲۰۰ میلیون دلار را برای حجم تجارت غیررسمی موجود میان ترکیه و ارمنستان ذکر می کردند.
به نظر می رسد ، اگر رقم علی باباجان را قبول کنیم، در سال ۲۰۱۶ احتمالا این رقم بیش از ۵۵۰ میلیون دلار می باشد که البته ترکها اسم آن را تجارت غیررسمی می گذارند. این میزان اگرچه غیررسمی عنوان می شود، اما از میزان تجارت ایران – ارمنستان و ایران- باکو بیشتر است.
دیدگاهتان را بنویسید