جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح محسن رضایی در پست اینستاگرامی خود از همسر شهید حاج عباس عبدالهی نام برده که حاضر به معامله با تکفیری ها برای گرفتن پیکر شهید نشدند.
به گزارش تبریز بیدار؛ محسن رضایی در صفحه اینستاگرام خود پستی را منتشر کرده و گفت:
هدیه ای كه به خدا داده ايم پس نمی گيريم!
در جشنواره تجلیل از جوانان نمونه و برتر آذربایجان شرقی بنا بر دعوت شركت كردم ، یکی یکی، جوانان برتر آذربایجان در رشته های مختلف علمی ، ورزشی و فرهنگي می آمدند و جايزه خود را می گرفتند . در بخشی از برنامه، مجری نام جوانی را خواند :عبداللهی، فرزند شهيد مدافع حرم.

مجري ادامه داد اين جوان و مادرش در برابر پیشنهاد واسطه هایی برای تحويل گرفتن جنازه پدر از داعش و گروه تکفیری درمقابل پول گفته اند كه ما هدیه ای را كه به خدا تقدیم کرده ايم پس نمی گيريم ، و زير بار شكستن شرف و عزت ايران نرفته اند .
به محض گفتن اين جملات تمام حاضران در سالن از طبقات وگروه های مختلف جملگی سرپا ایستادند ومدت ها اين جوان مؤمن و انقلابی را تشویق کردند.
خوشا به حال چنین عاشقانی که با خداوند معامله نیکو می کنند. يا شاسین آذربایجان
دیدگاهتان را بنویسید