دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×

شبکه خبری المیادین» اعلام کرد که ارتش ترکیه در ریف شمالی حلب، نزدیک به 700 متر به سمت داخل خاک سوریه پیشروی کرد.

  • خرداد 7, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار  المیادین عصر امروز گزارش داد: ارتش ترکیه 700 متر وارد روستای الحمام در ریف عفرین واقع در ریف شمالی شهر حلب شد و اقدام به ایجاد یک پاسگاه نظامی کرد.

    ارتش ترکیه در نزدیکی روستای «الحمام» واقع در ریف «عفرین»، نزدیک به 700 متر وارد خاک سوریه شد و اقدام به ایجاد مانع کرد.

    پایگاه‌های خبری کرد نیز اعلام کردند: نیروهای ارتش ترکیه متشکل از دهها سرباز و دو دستگاه تانک هستند که زمین هایی در شمال روستای حمام اشغال کردند.

    این پایگاه‌ها افزودند: ارتش ترکیه کار ایجاد یک پاسگاه در جاده ارتباطی بین دو روستای حمام و مرونیه در نزدیک مرز را آغاز و اهالی را که قصد تردد داشتند، بازرسی کردند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *