در دیدار استاندار آذربایجان شرقی با سفیر ژاپن در ایران مطرح شد:

خواهرخواندگی تبریز و یکی از شهرهای ژاپن

سفیر ژاپن در دیدار خود با استاندار آذربایجان شرقی، خواستار انعقاد خواهرخواندگی بین تبریز و یکی از شهرهای ژاپن، با هدف گسترش همکاری های فی مابین شد.

به گزارش تبریز بیدار، هیرویاسو کوبااشی، در این دیدار، ایران را تداعی‌ کننده تاریخ، فرهنگ و علم توصیف کرد و با اشاره به اجرایی شدن برجام، اظهار داشت: دولت ژاپن در حال تدارک اعزام هیئت‌های بلندپایه و ازسرگیری مبادلات تجاری گسترده با ایران است که در این زمینه موافقت‌نامه سرمایه‌گذاری بین دو کشور به امضا رسیده و یک خط اعتباری ۱۰ میلیارد دلاری از سوی دولت ژاپن بازشده است.

وی بابیان اینکه موضوع محیط‌زیست یکی از محورهای مهم مذاکرات روسای دولت‌های ایران و ژاپن بوده است، گفت: ژاپن حتی در دوران تحریم‌ها نیز در بحث محیط‌زیست و آموزش نیروی انسانی با ایران همکاری کرده و در سه سال اخیر در بحث احیای دریاچه ارومیه سالانه یک‌میلیون دلار به سازمان ملل کمک کرده است.

کوبایاشی ابراز امیدواری کرد مشارکت دولت ژاپن در اجرای پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه موجب حفاظت مردم آذربایجان شرقی و محیط‌زیست این استان از تبعات بحران این دریاچه شود.

وی در ادامه، آمادگی دانشگاه‌های ژاپن را برای اعزام اساتید و برگزاری کنفرانس‌های مشترک علمی با دانشگاه‌های تبریز و همچنین همکاری درزمینه ارتقای بهره‌وری در بخش کشاورزی اعلام کرد.

سفیر ژاپن همچنین پیشنهاد کرد به‌منظور توسعه همکاری‌ها با استان آذربایجان شرقی درزمینه‌های مختلف، عقد خواهرخواندگی بین تبریز و یکی از شهرهای کشور ژاپن منعقد شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *