مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین5 نفر از اشرار مسلح وابسته به گروهکهای ضدانقلاب از جمله 2 فرمانده آنان در درگیری شب گذشته با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درشمالغرب به هلاکت رسیدند.
به گزارش تبریز بیدار، به نقل از روابط عمومی نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی زمینی سپاه در اطلاعیهای به بیان جزئیاتی ازعملیات شب گذشته این نیرو با اشرار ضدانقلاب در شمالغرب کشور پرداخت.
دراین اطلاعیه آمده است: در درگیری شب گذشته رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) با اشرارمسلح وابسته با گروهکهای ضدانقلاب در منطقه مرزی سروآباد و منطقه عمومی مهاباد 5 تن ازمزدوران استکبار جهانی از جمله «آرش منبری» و «شورش منبری» از فرماندهان اشرار مسلح به هلاکت رسیدند.
این اطلاعیه میافزاید، در این درگیری علاوه بر هلاکت اشرارمسلح مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات و امکانات از آنان به دست آمد.
روابط عمومی نیروی زمینی سپاه همچنین تأکیدکرده است: در این عملیات موفق، رزمندگان اسلام هیچ گونه آسیبی را متحمل نشدهاند.
دیدگاهتان را بنویسید