عضو شورای شهر:

توزیع ناعادلانه درآمدها عامل اصلی توسعه نامتوازن تبریز است

عضو شورای اسلامی شهر تبریز توزیع ناعادلانه درآمدها بین مناطق شهرداری را از عوامل اصلی توسعه نامتوازن این شهر عنوان کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از مهر، علی نوای باغبان اظهار داشت: ایراد عدم وجود توازن در توسعه‌ شهری تبریز وارد است که علت این امر را باید در توزیع ناعادلانه‌ درآمدها بین مناطق مختلف شهرداری جستجو کرد.

وی در ادامه خاطر نشان شد: روال بر این بوده است که هر کدام از مناطق شهرداری از محل درآمدهای خود به احداث پروژه بپردازند و همین امر باعث توسعه‌ نامتوازن شهری شده است.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: مناطق برخوردار درآمد بیشتری نسبت به مناطق کم برخوردار دارند و به همین دلیل حجم پروژه‌های احداثی در این مناطق بالاست.

نوای باغبان راه حل این مشکل را تاًسیس صندوقی عنوان کرد که در آن درآمدهای مختلف شهرداری ذخیره شده و به صورت عادلانه بین مناطق شهری توزیع شود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *