طی حکمی از سوی استاندار صورت گرفت

یک انتصاب جدید در استانداری آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی در حکمی احمد اسمعیلی را به عنوان مدیرکل امور اداری و مالی استانداری آذربایجان شرقی منصوب کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، استاندار آذربایجان شرقی در حکمی احمد اسمعیلی را به عنوان مدیرکل امور اداری و مالی استانداری آذربایجان شرقی منصوب کرد.

در حکم استاندار آذربایجان شرقی خطاب به مدیرکل جدید امور اداری و مالی استانداری آمده است: با توجه به پیشنهاد معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و نظر به تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان “مدیرکل امور اداری و مالی استانداری آذربایجان شرقی” منصوب می‌شوید.

مدیرکل جدید امور اداری و مالی استانداری آذربایجان شرقی در مراسمی با حضور مهندس نواداد، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری معرفی و رسما آغاز به کار کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *