به گزارش تبریز بیدار ، صادق نجفی با اشاره به جایگاه ویژه مدافعان حرم در تاریخ مجاهدت و ایثار گفت: جوانان رشید مدافع حرم، با باور راسخ سالهای دفاع مقدس، وارد این حوزه خطیر شده و امنیت ایران اسلامی را در مرزهای دوردست تامین کردهاند.
شهردار تبریز در دیدار با جمعی از خانوادههای شهدای مدافع حرم در مشهد مقدس، با بیان این مطلب اظهار داشت: شور و شعف و ایثار مدافعان حرم در پاسداری از مرزهای ایمانی و سرزمینی، نشانگر شکست سرمایهگذاریهای دشمن برای تغییرماهیت انقلاب اسلامی است.
وی مشهد مقدس را نقطه اتکا و امید ملت ایران خواند و با اشاره به جایگاه تاریخی تبریز گفت: تحولات اجتماعی و سیاسی تاریخ این شهر، همواره در راستای صیانت از ارزشها و باورهای اعتقادی رقم خورده است.
نجفی با اشاره به خواهرخواندگی تبریز و کربلای معلی خاطرنشان کرد: شهر تبریز با قدمت هزاران ساله، نخستین پایتخت جهان تشیع بوده و همواره ارتباط مستمر با شهرهای مقدس داشتهاست؛ امیدواریم این جایگاه ویژه، در آینده نزدیک، به نقطهای از تاثیرگذاری برسد که شاهد ارتباط مستمر و صمیمی با عموم شهرهای مقدس جهان اسلام و تشیع باشیم.
