آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استاز منطقه سردشت خبر رسید که ساعاتی پیش بار دیگر یکی از تیم های اعزامی تروریستهای موسوم به حزب منحله دمکرات کردستان ایران به کمین نیروهای سپاهی و اطلاعاتی کشور کشور افتاده و اعضای این تیم نیز همچون دیگر تیم های یاغی اعزامی از شمال عراق،کشته شدند.
به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از رجا نیوز ، از منطقه سردشت خبر رسید که ساعاتی پیش بار دیگر یکی از تیم های اعزامی تروریستهای موسوم به حزب منحله دمکرات کردستان ایران به کمین نیروهای سپاهی و اطلاعاتی کشور کشور افتاده و اعضای این تیم نیز همچون دیگر تیم های یاغی اعزامی از شمال عراق،کشته شدند.
به گزارش رجانیوز درگیری شامگاه دیشب 28 شهریورماه1395،اتفاق افتاده و ساعاتی پیش به پایان رسید.
این تیم تروریستی که منتسب به گروهک موسوم به “حزب منحله دمکرات کردستان ایران”بود به فرماندهی سید عزیز نیکجویان وارد کشور شده بود.
این تیم در حال عبور از جاده قدیمی پیرانشهر- سردشت بودند که در حوالی روستای پیردانان (مابین پیردانان و قبر حسین) به دام نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افتاده و تعداد زیادی از آنها به هلاکت رسیدند.
در این درگیری ها تا این لحظه گزارش رسیده که، سه نفر از تفنگچیان گروهک تروریستی حزب منحله دمکرات کردستان ایران کشته و 3 نفر دیگر نیز بشدت زخمی شده اند.

به زودی اخبار تکمیلی از آمار تلفات دقیق تروریستهای دمکرات به همراه اسامی کشته ها و مجروحان منتشر می شود.
دیدگاهتان را بنویسید